رقصان ترین ساختمان جهان ، نماد عشق و زیبایی
رقصان ترین ساختمان جهان، اکنون نماد شهر پراگ است و در سکه های طلایی که بانک ملی چک با عنوان ۱۰ قرن معماری، ضرب کرده طرحی از این خانه روی سکهی نقش بسته است.
رقصان ترین ساختمان جهان ، نماد عشق و زیبایی در پایتخت جمهوری چک ساخته و تبدیل به نماد این کشور شده است.
طراحان ساختمان رقصان( Dancing House) رقص عاشقانه یک زوج را طراحی و معماری کردهاند و گویی تماشاگران خود را به عشق و مهربانی دعوت میکنند. واکلاو هاول (Vaclav Havel) آخرین رئیس جمهور چکسلواکی و اولین رئیس جمهور چک،پیشنهاد ساخت خانه رقصان را مطرح کرد. نام دیگر این بنا ساختمان «گینگر و فرد» است. طراحان و سازندگان این عمارت، ولادو ملیونیک و فرانک گری هستند.
این ساختمان رقصان و جالب، هماکنون نماد شهر پراگ است. شایان ذکر است که طرح زیبایی از این ساختمان، روی سکههای طلاییرنگ که بانک ملی کشور چک با عنوان « ۱۰ قرن معماری چک» ضرب کرد، نقش بسته ، طرحی که نشان دهنده برتری و خاص بودن معماری این خانه است.
معماری خانه رقصان پراگ
به گزارش اختصاصی مجله دلتا، این بنا روی ویرانههای ساختمانی در جریان بمب گذاری سال 1945 پراگ ، ساخته شده و گویی این پیام را به مردم میدهد که میتوان پس از هر ویرانی باید عشق را دوباره ساخت و از نو با رقص هستی هماهنگ شد.
این ساختمان دوستداشتنی، تلفیقی از معماری مدرن و تاریخی است. بیشترین سبک معماری شهر پراگ سبکهای باروک، گوتیک است، به همین دلیل، معماری مدرن و غیرسنتی خانه رقصان، اعتراض مردم پراگ را برانگیخت.
خانه رقصان در مجاورت رودخانه ولتوا در پراگ واقع شده است و فقط طبقه بالای آن که یک رستوران بسیار معروف است، برای عموم مردم باز است. در فضای دلنشین رستوران آن، امکان دیدن فضای دلچسب رودخانه و هماهنگ شدن با طبیعت سرسبز اطراف آن وجود دارد.
خانه رقصان، تبدیل به خانهای بسیار معروف در جهان شده و یکی از مشهورترین ساختمانهایی است که بین سالهای 1992-1996 ساخته شده است. امروزه این بنا به عنوان یک شگفتی معماری مدرن شناخته می شود.
همچنین بخوانید:
تبدیل خانه به اداره در کمترین زمان(+ویدئو)
پیربکران ؛ سرشار از تنوع معماری
انقلاب معماری با باغ های عمودی (+ویدئو)
شمس العماره؛ آفتاب ساختمان های تهران در عصر قاجار